مرررررررررررحباااااااااااااااااااا
المكونات: 1\2 كيلو مكرونه اسباجتى .300 جرم دجاج .كوب لبن.ربع كوب طحين.بصله.ملعقه ذبده
كوب مرقه .ملح وفلفل اسود ربع كوب بسله مسلوقه.....
الطريقه: تسلق المكرونه.يسلق الدجاج ويقطع قعع صغيرة وينزل الدجاج مع البصل والبسله فى طاسه لمده خمس دقائق مع البسله ويملح.
لعمل البشاميل قدر به الزبده مع الطحين على النار حتى تستوى ويضاف البن مع التقليب المستمر
ثم تهدى النار ويضاف المرقه حتى يصير الخليط سميك نوعا ما
يحضر صينيه .ويضاف نصف كميه الباشميل مع المكرونه وتقسم المكرونه نصفين نصف بالصينيه
ويضاف الحشوة اللى بالدجاج ويضاف باقى المكرونه ومن فوقها باقى الباشميل وتدخل بالفرن.
............. والف هنا........................
المكونات: 1\2 كيلو مكرونه اسباجتى .300 جرم دجاج .كوب لبن.ربع كوب طحين.بصله.ملعقه ذبده
كوب مرقه .ملح وفلفل اسود ربع كوب بسله مسلوقه.....
الطريقه: تسلق المكرونه.يسلق الدجاج ويقطع قعع صغيرة وينزل الدجاج مع البصل والبسله فى طاسه لمده خمس دقائق مع البسله ويملح.
لعمل البشاميل قدر به الزبده مع الطحين على النار حتى تستوى ويضاف البن مع التقليب المستمر
ثم تهدى النار ويضاف المرقه حتى يصير الخليط سميك نوعا ما
يحضر صينيه .ويضاف نصف كميه الباشميل مع المكرونه وتقسم المكرونه نصفين نصف بالصينيه
ويضاف الحشوة اللى بالدجاج ويضاف باقى المكرونه ومن فوقها باقى الباشميل وتدخل بالفرن.
............. والف هنا........................
الأحد يناير 20, 2013 2:06 pm من طرف Admin
» افتح قلبك......
الجمعة يناير 18, 2013 11:07 pm من طرف Admin
» اخبروها............
الجمعة يناير 18, 2013 11:01 pm من طرف Admin
» انا بعتذر............
الأحد يناير 13, 2013 9:43 pm من طرف Admin
» يا انتي...........
الأحد يناير 13, 2013 9:27 pm من طرف Admin
» دعيني اموت علي شفتيكي
الأحد يناير 13, 2013 9:09 pm من طرف Admin
» مش كل حاجه تتحكي
الأحد يناير 13, 2013 9:01 pm من طرف Admin
» يا حبي الوحيد
الأحد يناير 13, 2013 8:01 pm من طرف Admin
» مش لايق عليك
الأحد يناير 13, 2013 7:57 pm من طرف Admin